Mituri și fapte despre acnee

by , under Sfaturi, Pielea

28Toată lumea care suferă sau a suferit de acnee, este изпробвал o mulțime de sfaturi despre ce să facă sau să nu facă pentru a scăpa de acnee. Cu siguranta ai trecut prin toate soțiile vechi ” деветини, metodele populare de tratament, tratamente și medicamente, cu care ați fost încercarea de a scăpa de ea, și vă confruntați orice mituri și legende cu privire la tratament.

Am, de asemenea, s-a întâlnit cu destul de mituri și fapte despre tratament acnee, cosuri pe fata si tenul gras în povestea mea. Pentru a rezolva problema, trebuie să-l cunoască. Prin urmare, citește care sunt cele mai comune mituri, dar destul de fapte reale de apariție și de tratament acnee. Te va ajuta !

Mituri despre acnee

 1. Anumite alimente provoca acnee ( пърженото, мазното si ciocolata cauzeaza acnee ! – postul și rugăciunea, pentru o piele frumoasa ! )

De fapt, nu există nici o dovadă științifică pentru a susține că dieta include cartofi prajiti, pizza si ciocolata nu poate provoca acnee. Cu siguranță, există alimente dăunătoare și nu este recomandat pentru consumul tuturor, care vrea să trăiască sănătos.

Adevărul este că alimentele cu un indice glicemic ridicat, dar, de asemenea, lapte praf degresat, agraveaza acneea, dar nu și cauza lui. Acest mit, cu toate acestea, poate fi foarte util, deoarece va face pe tineri să fie mai responsabili față de produsele alimentare pe care le mananca.

 1. Soarele ajuta la curatarea acnee.

Da, o scurtă ședere la soare de la începutul poate și de a îmbunătăți situația, dar expunerea constantă la soare, de fapt, blochează porii și mai mult și veți avea mai mult puncte negre și albe, cosuri purulente. Prin urmare, este mai bine să utilizați de protecție solară.

Căutați un produs non-comedogenic.

Cu condiția să nu utilizați de protecție solară, evitați să expuneți la lumina soarelui mai mult decât este descris de timp – pentru persoanele cu pielea echitabil între 10-20 de minute pe zi, iar pentru persoanele cu pielea mai inchisa între 20-30 de minute pe zi.

 1. Acneea nu este o amenințare gravă pentru sănătate, și nu există nici un motiv pentru a fi лекувано.

Pentru a nu muri de acnee, dar acest lucru poate afecta în mod semnificativ încrederea în sine și chiar face să te copleșit de depresie. Și acest lucru este într-adevăr speriat de stat.

 1. Mult mai des se spală fața, cu atât mai repede va șterge acnee.

Dimpotrivă. Se spala pe fata nu mai mult de 2 ori pe zi, pentru a elimina excesul de sebum si celulele moarte. Spalarea irită pielea și agrava situația.

 1. Uscăciune excesivă a pielii este cel mai bun mod pentru a preveni acneea.

Uscat pielea va începe peeling. Vă mănâncă. Celulele moarte vor bloca porii, iar producția de sebum (care este încercarea de a restabili echilibrul) va crește de mai multe ori. Prin urmare, nu este nevoie de experimente, precum și utilizarea de non-comedogenic o crema hidratanta.

 1. Principala cauza de acnee este igiena.

Infecții cutanate pot fi legate de acnee în unele privințe. Dar igiena este, de fapt, nu este un motiv pentru apariția de acnee. Secreția în combinație cu celulele moarte care cauzeaza acneea.

Această combinație formează sub suprafața pielii, în cazul în care este imposibil de a atinge și de a fi curățate. Cu toate acestea, spălarea cu un detergent slab și apă de două ori pe zi – cel mai bun mod de a reduce bacteriile care pot provoca infecții ale pielii, ceea ce duce la acnee.

 1. Produse cosmetice și de machiaj provoacă acnee.

Acest lucru este adevărat, dar nu în totalitate. Unele produse cosmetice nu sunt recomandate, deoarece pot bloca porii și, astfel, provoacă apariția de acnee. Cu toate acestea, pe piață există deja „некомедогенни” seturi de produse cosmetice și creme, care sunt sigure chiar și pentru persoanele care suferă de acnee.

Dar există, de asemenea, care conțin ingrediente tratarea acneei.

 1. Cel mai bun mod de a face cu acnee, pentru a le изстискате.

Tentant, dar stoarce acnee nu este, în general, pentru a vă ajuta să rezolve problema. Stoarce poate înscrie, bacterii mai adânc în piele, ceea ce poate duce la infecții și roșeață.

Mai trist este că mai mult стискате rinichi veți obține mai multe și mai multe pete întunecate, iar probabilitatea de a rămâne cicatrici pe viață mare.

 1. Mai multe produse anti-acnee de folosit, mai rapid și cu rezultate bune.

Mult mai multe produse și a procedurilor de zi cu zi de a face pe o persoană, astfel încât rezultatul de la ei nu este sigur și de încredere.

Chiar dimpotrivă!

Utilizarea concomitentă a mai multor produse anti-acnee, lotiuni, скрабове, creme, săpunuri și așa n – ar putea să докарат suplimentar de iritare și fără a възпалената pielii. Într-un astfel de moment, chiar să nu fi capabil de a determina ce produs anume să пламнала pielii.

Stick la un simplu circuit cu nu mai mult de 3 produse simultan – chimica, masaj și hidratare.

 1. Stresul este o cauza de acnee.

Mulți oameni cred în acest mit, dar, din păcate, și acest lucru nu a fost dovedit științific. Un lucru este clar – stresul poate agrava existente acnee, dar nu este un motiv pentru aspectul său!

În mare măsură, atunci când o persoană este într-o stare de stres, el mai adesea atinge fața și чопли neregularitățile de pe ea, care, la rândul său, duce în continuare разраняване și roșeață a pielii. Stresul poate agrava себумната secreția glandelor sebacee, care este, de asemenea, o condiție prealabilă pentru creșterea rinichi și комедоните.

 1. Абразивните de curățare acționează mai bine la acnee.

Nu! Medicii au descoperit că grosiere scrubs agrava.

 1. Acnee ar отшуми de la sine.

Nu! Trebuie să fac ceva.

 1. Masturbarea sau sexul provoacă acnee.

Această afirmație este atât de absurd, încât nici măcar nu va face munca de a scrie despre el. Fapte despre acnee

 1. Nu stoarce cosurile.

Acest lucru nu te va ajuta. În curând va provoca o infecție și vor lăsa cicatrici.

27
 1. Curățarea machiaj înainte de a merge la culcare și неносенето greu de machiaj ajută la prevenirea acneei.

Somn cu make-up stimulează mai rapidă înfundarea porii. Expertii nu recomanda pudră de machiaj, pentru că ea nu este atât de iritant pentru piele.

 1. Orice ceva care afectează pielea poate provoca apariția de acnee.

Prin urmare, dacă problema anume затихнал, nu atingeți persoana de prea multe ori cu mâinile, păstrați părul curat, evitați hainele strâmte și pălării și păstrați telefonul mobil, astfel încât nu cade pe obraz.

 1. Baie imediat după ce ați antrenament sau dacă și-au desfășurat munca fizică.

Este, de asemenea, o modalitate buna de a vă proteja de la apariția de acnee.

 1. Nu există nici un tratament pentru acnee.

Vă rugăm să acest lucru. Există diferite modalități de a preveni sau controla de la apariția sa, dar nu cum de a vindeca o dată și pentru totdeauna.

Dacă sunteți predispus la acnee, trebuie să în mod constant să respecte un anumit regim, pentru a consulta periodic cu medicul dermatolog și, pentru a nu pierde ce produse cosmetice folosesti.

Lasa ultimul fapt nu отчайва. Cu vârsta și schimbarea echilibrul hormonal, foarte probabil, punctele negre apar rar sau deloc отшуми.

Review de la cititorii nostri

„Vreau să vă mulțumesc foarte mult domnule Ivanov, utile și eficiente lucruri pe care le-am gasit pe site-ul său. Cu ajutorul lor, am deja încredere în sine, de a lupta cu capul sus împotriva acestui omului stricat: inamicul – acnee, acnee și probleme de piele. Urmat foarte mare parte din sfaturile care au fost descrise în online și cu îndrăzneală pot declara că rezultatele sunt vizibile, în ciuda meu original scepticismul cu privire la eficiența lor. Și fiecare om, care se luptă de mulți ani cu probleme ale pielii și acnee, și nu am luat mare încredere opinii și recenzii despre tratament, dar deja văd lumina de la capătul tunelului. Încă o dată vreau să le mulțumesc și să vă invit pe toți oamenii (care sunt foarte cantitate) crezi în tine, să fie tenace și să nu renunțe, pentru că lupta a fost foarte consumatoare de timp, dar rezultatul este meritat.”